InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Workshop" Discriminarea la locul de munca:Cum se pun in practica amenajarile corespunzatoare

16.05.2019
 

 

In numele Comisiei Europene, avem plăcerea de a vă invita la workshopul pe tema "Discriminarea la locul de muncă: Cum se pun in practică amenajarile corespunzatoare ", care va avea loc vineri, 7 iunie 2019 (8:45-12:30), la InterContinental Hotel Bucharest (Fortuna Ballroom) - Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, București 010051.

Acest workshop face parte dintr-o campanie de sensibilizare a UE privind discriminarea la locul de muncă, organizată de Comisia Europeană. Acest eveniment va reuni Comisia Europeană, angajatori, organizațiile patronale, impreună cu sindicatele, pentru a face schimb de opinii cu privire la adaptarile corespunzatoare. Acest eveniment vă va oferi ocazia de a ne impărtăși experiența dumneavoastră in acest domeniu și de a exprima dificultățile cu care vă confruntați, precum și soluțiile/sprijinul pe care il căutați.

Cele mai bune exemple și pareri oferite de angajatori in cadrul acestui eveniment vor fi publicate intr-o broșură care va fi distribuită in intreaga Uniune Europeană la sfarșitul campaniei.

Accesati acest link pentru a consulta programul acestui eveniment. Interpretari simultane vor fi furnizate in limba romana si engleza.

Pentru a participa la un workshop, vă rugăm să completați formularul de inregistrare online cat mai curand posibil și cel tarziu pană la 27 mai 2019

Pentru intrebări de ordin practic, vă rugăm să contactați info@destree.be

Pentru intrebări legate de conținut, puteți contacta EMPL-DISC@ec.europa.eu

Așteptăm cu interes intalnirea cu dumneavoastră de vineri, 7 iunie 2019

 

 

The Workshop Secretariat
Destrée Organisation, on behalf of the European Commission
Rue de la Longue Haie 35-39
1000 Brussels
tel: +32 2 512 44 42
fax: +32 8 502 44 23
mail: info@destree.be

 

 

Galerie foto

EUvsDiscrimination.jpg