InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Webinar Digitalizare si Eficienta energetica

23.04.2020
 

 

Marți, 28 aprilie, de la ora 10.00 la 12.00, Energynomics organizează al doilea eveniment din acest an, in seria dedicată digitalizării și eficienței energetice in industrie: "Digitalizare și Eficiență energetică - abordări verificate, parteneri credibili", de această dată intr-un format complet digital de VIDEO CONFERINȚĂ ONLINE.

Informații :  https://bit.ly/3asRGkJ

Participarea este gratuită

Evenimentul este parte din cea de-a patra ediție a campaniei Energynomics "Digitalizare și Eficienţă energetică in industrie" și işi propune să crească nivelul de conștientizare și de inţelegere asupra a ceea ce este și a modului in care se poate imbunătăţi eficiența energetică.

Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Inscrieri aici:   https://bit.ly/2Y167K2

 

Evenimentul este recomandat de Autoritatea Națională de Reglementare in domeniul Energiei - ANRE și se desfășoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța și al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța- Centrul Enterprise Europe Network.

Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: MET Romania Energy, Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH, Photon Energy.

Tematica

Vor fi invitați experți din sectorul energetic, factori de decizie din autoritățile publice din Romania și companii - de la start-up-uri și IMM-uri, la cele mai mari intreprinderi, interesate de subiecte precum: legislația și reglementările privind eficiența energetică, finanțarea pentru proiecte de eficiența energetică și sprijin pentru autoritățile publice și IMM-uri.

Inscrie-te la "Digitalizare și Eficiență energetică - abordări verificate, parteneri credibili" pentru un dialog deschis privind:

-Servicii energetice: Prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieței serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică

-Informarea consumatorilor - aspect vital in promovarea eficienței energetice

-Centrale termice și incălzire: evaluarea potențialului de creştere a eficienţei in cogenerare și incălzire centralizată

-Obligații, audituri și monitorizare: opțiuni de implementare și probleme privind monitorizarea

-Planuri de acțiune naționale pentru eficiență energetică - mobilitatea electrică, iniţiative locale

Participare

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică romanească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics. Puteți scrie la office@energynomics.ro  pentru a solicita o invitație!

 

Galerie foto

Slider-Digitalizare-Dobrogea-2020.jpg