InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

VIRTUAL B2B EVENT CONSTRUCTION 2020

14.10.2020
 

 

Centrul Enterprise Europe Network, din cadrul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie și Agricultură  Constanța, vă invită să participați la evenimentul virtual dedicat sectorului materialelor și utilajelor de construcții B2B-Construction-2020 care va fi co-organizat in perioada 18-19 noiembrie 2020 de parteneri EEN din Bulgaria, Romania, Serbia, Turcia și Ungaria. Acest eveniment va oferi IMM-urilor, companiilor mari, instituțiilor publice, asociațiilor, clusterelor și investitorilor o oportunitate unică de a stabili parteneriate de afaceri și tehnologie prin intalniri bilaterale pre-programate.

Intalnirile de 20 de minute vor fi programate in funcție de disponibilitatea, interesele și obiectivele fiecărui participant. Pentru a le permite participanților să găsească parteneri potriviți, fiecare participant este obligat să aleagă cel puțin un element in campul "Marketplace". Solicitarea și programarea intalnirilor se vor putea realiza incepand din 19 octombrie 2020.

Sub-domenii de activitate:

  • Materiale de construcție: produse chimice pentru construcții / mortare, A/C pentru clădiri comerciale, materiale izolante pentru construcții, furnizori de armături, materiale pentru pardoseli (plăci ceramice, pavele, mozaic, pardoseli din lemn), ciment, cărămizi, beton, marmură, pietre naturale și ornamentale, sisteme electrice și echipamente pentru clădiri, construcții din oțel, cofraje din beton, tencuială și gips carton, vopsea și lac;

 

  • Utilaje de construcție: pompe de beton, autobasculante, mașini de beton, mașini de indoit armături, mașini de tăiat armături, mașini combinate de armare, mașini de indreptat armăturile, macarale, palanuri, concasoare de piatră și mașini de cernut, betoniere, mașini de pavat, asfaltatoare, escavatoare, buldoexcavatoare incărcătoare, mașini de tunelat, utilaje pentru construcția drumurilor, ascensoare și scări rulante.

 

Evenimentul de brokeraj B2B dorește să ofere companiilor din domeniu posibilitatea de a găsi noi oportunități de afaceri sau parteneri pentru proiecte comune, explorand noi piețe, precum și schimbul de cunoștințe, tehnologii, idei și inovație, stabilind noi parteneriate și legături care să fie in avantajul ambelor părți.

Inregistrarea este gratuită și se poate face prin  platforma B2Match: https://construction-2020.b2match.io/

Data limită pentru inscrieri: 17 noiembrie 2020.

Mai multe detalii despre eveniment și suport pentru inscrieri și/sau stabilire de intalniri pe platformă puteți obține, gratuit, de la Centrul Enterprise Europe Network-C.C.I.N.A. Constanța: een@ccina.ro, tel.: 0734 885 019 și 0241 550 960. 

 

Galerie foto

Construction-2020.jpg