InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

VIDEO Conferinta ONLINE Spring Cocktail 2020: Prognozele anului in energie

06.04.2020
 

 

Centrul Enterprise Europe Network Constanta vă invită pe 14 aprilie 2020, in intervalul orar 16:00-18:00, la evenimentul Spring Cocktail, organizat de Energynomics, pentru prima dată in format CONFERINȚĂ ONLINE!

Vi se propune o  discuție despre tendințele actuale de business din industria energetică și sectoarele conexe, dar și despre opțiunile pe care companiile din industrie le au pentru a gestiona impactul crizei economice provocate de pandemia Covid-19. Nu vor fi  ignorate macrotendințele și prioritățile reflectate in politicile Uniunii Europene, ci  vor fi  puse in context, pentru a afla de la experți și liderii de opinie care sunt ponderile pe care diferitele obiective, uneori divergente, le vor avea in strategiile lor de afaceri in 2020.

Formatul de webinar va  permite diseminarea informațiilor in cel mai scurt și eficient timp, astfel incat vocea companiilor să fie auzită atat la nivel național cat și internațional.

Mai multe informații regăsiți pe site-ul Energynomics, la

http://www.energynomics.ro/ro/eveniment-energynomics/spring-cocktail-2020-o-noua-perspectiva-prognozele-anului-in-energie/

 

Agendă:

16.00 - Varinia Radu, Founding Partner & CEO Energynomics

16.10 - Zoltan Nagy-Bege, ANRE

16.30 - Corina Popescu, Electrica

16.50 - Petre Stroe, MET Romania Energy

17.10 - Oana Mogoi, ING Bank

17.30 - Neil McGregor, BRCC

17.50 - Q&A Session

 

Vă puteți inscrie accesand link-ul:

https://myconnector.ro/register-ticket/spring-cocktail-2020--video-conferin-online/254?data=eyJ0aWNrZXRzIjp7IjkwNiI6IjEifX0=

 

Dacă sunteți interesați de mai multe informații referitoare la Spring Cocktail 2020, consultați prezentarea sau scrieți-ne la office@wing-media.com.

Contact:

Violeta Biltac, Communication & Public Relations Specialist (e-maill: violeta.biltac@wing-media.com)

 

Galerie foto

Slider-Spring-Online-2020-1.jpg