InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

UGAL INVENT 2014

11.09.2014
 

In parteneriat cu AGIR (Asociatia Generala a Inginerilor din Romania), Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, organizeaza prima editie a Salonului UGAL INVENT, ce se va desfasura in perioada 8-10 octombrie 2014. Spatiul expozitional va a fi amenajat in holul Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati, str. Domneasca 47, 800008, Galati.

UGAL INVENT va a fi locul ideal de intalnire a inventatorilor si inventiilor cu oameni de afaceri si intreprinzatori interesati sa puna in practica rezultatele cercetarii, inovarii si creativitatii romanesti.

 

In cadrul acestui eveniment vor fi inscrise inventii din domeniile:       Mecanica - Motoare - Masini - Utilaje - Procedee industriale - Metalurgie,   Informatica - Calculatoare - Electronica - Electricitate - Mijloace de comunicare,

Instalatii sanitare - Instalatii de ventilare - Instalatii de incalzire si racire,     Agricultura - Horticultura - Gradinarit,

Medicina - Chirurgie - Ortopedie,       

Metode si materiale pentru invatamant ,

Mijloace de transport - Automobile - Nave - Avioane,           

Alimente - Bauturi - Cosmetice - Materiale pentru igiena - Medicamente,    Sport - Petrecerea timpului liber,

Publicitate - Imprimerie - Ambalaje - Ambalare,

Protectia mediului - Energie.

 

La Salonul UGAL INVENT pot participa persoane fizice si societati comerciale, intreprinderi, asociatii, universitati, organisme private sau de stat, care prezinta inventii protejate de un titlu de proprietate intelectuala. Inventiile vor fi grupate si prezentate in Catalogul Salonului, in functie de domeniul in care au fost inscrise.

 

Pentru a participa la Salon, expozantii trebuie sa completeze un formular de inscriere, care are rol de cerere de participare, cu inventia pe care doresc sa o expuna. Se va depune cate un formular pentru fiecare inventie care se doreste a fi prezentata. Cererile se trimit la Secretariatul Salonului (invent@ugal.ro) pana la data de 15 septembrie 2014 si vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor, in functie de locurile disponibile.

Informatii suplimentare: www.invent.ugal.ro

Persoana de contact:Elena BUJOR – tel.: 0753247213

 

Fisiere atasate

MS Word
comunicat ugal invent-8 septembrie (1).doc
comunicat ugal invent-8 septembrie (1).doc
952,50 KBytes
11.09.2014 13:32
MS Word
UGAL-INVENT Programme-8septembrie (1).doc
UGAL-INVENT Programme-8septembrie (1).doc
967,50 KBytes
11.09.2014 13:32