InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Training on-line: EU Trade Portal (Access2Markets) 7 febr 2023

21.12.2022
 

 

In data de 07 februarie 2023, Comisia Europeană DG Comerț, organizează un training on-line in limba engleză cu tematica "Access2Markets" dedicat companiilor, organizațiilor de afaceri, profesioniștilor in domeniul promovării comerțului și tuturor persoanelor interesate să afle cum pot utiliza portalul Access2Markets.  

Access2Markets facilitează obținerea informațiilor necesare pentru efectuarea schimburilor comerciale de produse cu țări terțe (tarife, taxe, proceduri, formalități și cerințe, reguli de origine, măsuri de export, statistici, bariere comerciale etc.). De asemenea, permite accesul la informații esențiale necesare pentru comerțul cu servicii, pentru investiții și achiziții publice in țări terțe, acorduri comerciale incheiate de Uniunea Europeană cu acestea.

Agenda evenimentului include: prezentare portal Access2Markets (diferite secțiuni de import și export, bariere, etc.), Single Entry Point - punctul unic de intrare, Statistici, ROSA - instrumentul de autoevaluare a regulilor de origine, My Trade Assistant (Asistentul meu comercial) pentru achiziții, MyTradeAssistant (Asistentul meu comercial) pentru servicii și investiții și o sesiune de intrebări și răspunsuri

Inregistrarea la training se poate face completand formularul din linkul de mai jos:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/A2MSeminarFeb2023