InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Saptamana europeana pentru securitate si sanatate in munca 19-23 octombrie 2020

19.10.2020
 

Organzată de EU-OSHA (Agenția Europeană pentru securitate și sănătate in muncăși partenerii săi, fiecare Săptămană europeană are in centru tema campaniei și iși propune creșterea gradului de sensibilizare privind importanța managementului activ și participativ al sănătății și securității la locul de muncă.

In perioada 19-23 octombrie2020, Centrul EEN- CCINA Constanța si Inspecţia Muncii - Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţavor organiza  evenimente de promovare a noii campanii EU-OSHA .

 

Rețeaua intreprinderilor europene (Enterprise Europe Network - EEN), din care face parte si Centrul EEN  găzduit de CCINA Constanța, este unul din partenerii EU-OSHA și ne bucurăm să vă informăm că  tema noii campanii europene pentru pentru securitate și sănătate in muncăva fi "Afecțiunile musculoscheletice " și se va desfășura in perioada 2020-2022 sub sloganul:"Locurile de muncă sănătoase iți fac sarcina mai ușoară!".

Afecțiunile musculoscheletice (AMS) sunt una dintre cele mai frecvente afecțiuni de origine profesională. In intreaga Europă, afectează milioane de lucrători, iar pentru angajatori reprezintă costuri de miliarde de euro. Combaterea AMS contribuie la imbunătățirea vieții lucrătorilor, aducand insă și beneficii economice evidente.

https://healthy-workplaces.eu/ro

 

Galerie foto

EkrNucBXEAEl-gX.jpg