InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

SIVECO Romania premiu la CeBIT Hanovra 2012

14.03.2012, sursa: Agora
 

SIVECO Romania s-a remarcat pe podiumul de la CeBIT, Hanovra, la decernarea premiilor pentru competiţia European Seal of e-Excellence 2012, unde a caştigat Medalia de Platină, pentru produsele şi serviciile sale IT inovative şi pentru excelenţa in practicile de marketing şi promovare.
"Această recunoaştere din partea European Seal of e-Excellence 2012 certifică valorea mondială a oricărui furnizor IT. Suntem mandri că soluţiile software oferite de noi ne recomandă drept unul dintre cei mai importanţi furnizori IT din Europa. Este un atu in plus şi pentru clienţii nostri care beneficiază de produse competitive pe plan internaţional, evaluate de către organisme specializate, extrem de exigente", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO Romania.
Caştigarea medaliei de Platină este o mare reuşită atat pentru companie cat şi pentru industria romanească de IT, avand in vedere numărul mare de participanţi din acest an - 42 de companii finaliste din 18 ţări participante.
Juriul a fost format din 20 de specialişti din domeniul IT, iar caştigătorii competiţiei au fost anunţaţi in cadrul Galei Premiilor ce s-a desfăşurat pe 6 martie 2012 chiar in epicentrul lumii digitale, la targul CeBIT Hanovra din Germania.
"Anul 2012 este unul special pentru European Seal of e-Excellence: a zecea aniversare. Intr-o lume a tehnologiei informaţiei mereu in schimbare, este o reuşită de care suntem mandri. European Seal of e-Excellence a caştigat treptat recunoaştere şi a devenit un punct de reper nu doar pentru companiile din mediul digital, din Europa, in termeni de produse şi servicii, dar şi in termeni de marketing. Pentru prima data, avem 5 caştigători din China, din 42 de finalişti din 18 ţări participante", a declarat Margareta Mazura, Secretar General EMF (Forumul de promovare a excelenţei in economia digitală), organizatorul competiţiei European Seal of e-Excellence.

European Seal of e-Excellence este o competiţie internaţională care selectează şi recompensează cele mai performante companii din zona tehnologiei informaţiei, cu produse şi servicii inovative şi care excelează in activitatea de marketing.

De-a lungul celor 20 de activitate, in palmaresul SIVECO Romania s-au adunat peste 140 de premii interne şi internaţionale pentru soluţiile de eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eBusiness implementate in companii private şi publice de pe 3 continente.

Sursa stire: Agora/ SIVECO Romania