InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

S-a lansat cardul cu display

19.06.2012
 

Acum cativa ani ne era teama sa platim cu ajutorul unui card bancar la magazine, apoi ne uitam lung la Internet Banking si acum anuntam lansarea unui card cu display.
Cardul este lansat de Supercard Solutions & Services si vine in ajutorul celor care vor sa scape de token-ul caere genereaza parole atunci cand realizam o tranzactie online. Asta pentru ca pe display-ul din dotare se afiseaza codul unic de securitate ce difera la fiecare utilizare a serviciului de internet banking.
Cu alte cuvinte, toate tranzactiile sunt securizate, nimeni nu poate intercepta actiunea realizata de utilizator, pentru ca odata cu apasarea unui buton incorporat pe card se genereaza un cod unic la care doar userul are acces.
Cardul poate fi utilizat atat pentru internet banking, cat si precum un clasic card de debit, poate incorpora sistemul standard EMV - Europay, MasterCard si VISA.
Romania este a treia tara din lume in care a fost lansat cardu cu display, in cadrul unui proiect pilot. Supercard Solutions & Services spera la o crestere de peste 1000%, in urmatorul an, pentru
Sursa: http://www.tehnopol.ro