InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Pachetul Solicitantului pentru al doilea apel de propuneri de proiecte pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria - disponibil pentru consultare

24.07.2015
 

Pachetul Solicitantului aferent celui de-al doilea apel de propuneri de proiecte pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria este acum disponibil pentru consultare (este anexat) .

Va rugam sa tineti cont de faptul ca documentele sunt inca draft-uri, organismele Programului dezvolta pachetul si versiunea finala trebuie sa fie aprobata inainte de lansarea propriu-zisa a apelului de propuneri de proiecte de catre Comitetul de Monitorizare al viitorului Program. Cu toate acestea, aceste draft-uri au fost prezentate (in conformitate cu politica de transparenta constant promovata la nivel de program), pentru a permite tuturor partilor interesate sa-si exprime opinia lor, incercand sa valorifice experienta si cunostintele tuturor partilor pentru a se asigura ca Pachetul final este de inalta calitate. Lansarea celui de-al doilea apel de propuneri de proiecte se estimeaza a avea loc in luna octombrie a.c.

Puteti transmite propunerile dumneavoastra pana la data de 15august 2015 la adresa de e-mail: robg@mdrap.ro.

 

 

Fisiere atasate

Necunoscut
2nd_Call_Interreg.rar
2nd_Call_Interreg.rar
4,50 MBytes
24.07.2015 14:38