InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

PARTENERIAT DE AFACERI B2B - SAMSUN, TURCIA

23.07.2019
 

 

PARTENERIAT DE AFACERI B2B

in cadrul  ediţiei a V-a a expoziţiei" Agriculture, Husbandary and Technology Exhibition  "

26-27 septembrie 2019, SAMSUN, TURCIA

 

 

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camera de Comerț și Industrie Samsun, Turcia organizează un eveniment de brokeraj  (parteneriat de afaceri, cu intalniri  bilaterale prestabilite ), in zilele de 26 şi 27 septembrie in timpul  expoziţiei "Agriculture, Husbandary and Technology Exhibition", care se desfăşoară in perioada 25-29 septembrie 2019 in Centrul de Expoziții și Congrese Samsun, Turcia.

Centrul  Enterprise Europe Network din cadrul CCINA Constanţa este co-organizator al acestui eveniment.

 

Firmele din Turcia expun: tractoare, combine de recoltat, sisteme mecanizare, tehnologii agricole, tehnologii pentru sere, viticultură și tehnologii pentru industria vinificației, irigații,  ingrășăminte, semințe, răsaduri, servicii de sănătate animală și veterinară, floricultură și tehnologii conexe, agricultură ecologică, informatică argo, zootehnie,

Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită și toți vizitatorii străini din sectoarele conexe sunt bineveniți să se alăture evenimentului.

 

Companiile din Romania vor avea ocazia să viziteze targul şi să  discute cu reprezentanţi ai unor companii din Turcia in cadrul unor intalniri bilaterale, cu scopul dezvoltării cooperarii  internaţionale.

 

In cadrul intalnirilor bilaterale pre-stabilite, participanţii vor avea posibilitatea să:

- discute oportunităţi de cooperare

- caute  noi parteneri  de afaceri şi să incheie acorduri de parteneriat

- işi promoveze  compania şi să  isi  dezvolte afacerea

 

Detalii despre eveniment  :

 

Scopul acestei misiuni economice este de a oferi companiilor participante din străinătate produse  din Turcia, in special din regiunea SAMSUN.

 

Pentru reprezentanţii companiilor străine, care sunt potențiali cumpărători sau interesaţi de cooperare in producţie, se vor acoperi următoarele costuri de  către  organizatorul targului TÜYAP: transfer de la aeroport la hotel şi de la hotel la aeroport, 2 nopţi cazare, mese de pranz, cina  festivă, transfer de la hotel la centrul expoziţional şi inapoi.

Se va asigura asistenţă de specialitate in timpul intalnirilor B2B.

 

Deoarece participanţii vor fi aprobaţi  de CCI Samsun, după  evaluarea formularelor de aplicaţie completate, urmarindu-se capacitatea lor de a importa bunuri  din  Turcia , de  a incheia parteneriate de afaceri  cu firme din această regiune  și  dupa criteriul "primul inregistrat - primul aprobat", dacă sunteţi interesaţi să participaţi la acest eveniment, avem rugamintea să completaţi formularul anexat, şi să il retrimiteţi la adresa de e-mail: een@ccina.ro sau drc@ccina.ro  pană in data de   30 aug  2019.

 

Pentru mai multe detalii,ne puteti contacta la adresa de email: een@ccina.ro sau: drc@ccina.ro., tel: 0241 618475,  persoana de contact doamna Lucia Calenici.

 

 

Fisiere atasate

MS Word
Brokerage Event Participation Form.docx
Brokerage Event Participation Form.docx
110,13 KBytes
23.07.2019 14:59
Document PDF
agenda.pdf
agenda.pdf
450,62 KBytes
23.07.2019 14:59