InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Oportunitati de cooperare pentru IMM-urile din Europa America Latina si Caraibe

18.05.2015, sursa: E
 

Evenimentele CELAC - 10 Iunie Bruxelles si B2B Agro-Food 12 Iunie Milano reprezinta doua oportunitati pentru a promova cooperarea de afaceri pentru IMM-urile europene si cele din America Latina si Caraibe.

In 10 iunie 2015 Comisarul European pentru Piata Interna, Industrie, Antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska si Neven Mimica, Comisarul European pentru Cooperare Internationala si Dezvoltare, vor gazdui la Bruxelles Summitul de Afaceri Uniunea Europeana (UE) – Comunitatea Statelor din America Latina si Caraibe (CELAC) pe tema " Europa, America Latina si Caraibe: Promovarea cresterii inclusive si sustenabile prin cresterea rolului intreprinderilor mici si mijlocii".

Acest summit international ofera o oportunitate unica de crestere a interesului investitorilor si a comunitatii de afaceri europene fata de America Latina.

Pentru mai multe detalii, prezentari video si Informatii practice: http://www.eucelac-bizsummit2015.eu/ .

Doua zile mai tarziu, pe 12 iunie la Expo Milano, membrii retelei Enterprise Europe vor fi implicati in evenimentul b2b – Creativitatea si inovarea in sectorul Agro-food. La eveniment va participa o delegatie speciala din tarile CELAC. Informatii suplimentare si inscrieri: https://www.b2match.eu/expo2015-creativityindustry