InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Noul website eurodesk.eu

11.03.2015
 

Noul website eurodesk.eu - face vizibili furnizorii de informatii pentru tineret in toata Europa

Eurodesk, o retea de informare pentru tineri cu peste 1200 de puncte locale de informare in 34 de tari, a lansat ieri, pe 9 martie, noul sau site corporativ, la adresa URL: eurodesk.eu. Site-ul isi propune sa conecteze furnizorii de informatii pentru tineret din Europa si sa ofere tinerilor acces facil la punctele locale de informare.

 

Noul site eurodesk.eu functioneaza ca o carte de vizita digitala si asigura vizibilitatea furnizorilor de informatii pentru tineret ca multiplicatori Eurodesk in Europa.

 

Principala caracteristica a site-ului este o harta pe care sunt afisati responsabilii Eurodesk din cadrul birourilor nationale de coordonare si multiplicatorii Eurodesk. Fiecare persoana are un profil cu informatii despre functia sa, limbile vorbite, orele de disponibilitate, descrierea sarcinilor in cadrul organizatiei in care activeaza si zona lor de expertiza. Reteaua Eurodesk poate fi accesata usor printr-un formular de contact, prin intermediul site-ului sau folosind detaliile de contact ale birourilor Eurodesk. Numarul punctelor europene de informare este in continua crestere. Vizitati regulat site-ul pentru cele mai recente informatii privind multiplicatorii.

 

Memento-ul termene limita a fost reproiectat si adaugat pe noul site eurodesk.eu. Acesta listeaza termenele limita pentru mobilitatile de invatare, generate pe perioade de cate patru luni.

 Eurodesk.eu este, de asemenea, o poarta de acces catre site-urile nationale Eurodesk. Vizitatorii pot naviga cu usurinta prin continutul Eurodesk din propria lor tara. Trimiterea unei cereri de aderare la reteaua de multiplicatori a devenit mult mai usoara.

 

Lucratorii de tineret pot citi despre serviciile Eurodesk disponibile la nivel european si isi pot manifesta interesul prin completarea unui formular.

 

Prin site-ul nou lansat, Eurodesk urmareste conectarea retelei de multiplicatori, in crestere, precum si informarea tinerilor cu privire la punctele locale de informare, ele devenind astfel mult mai accesibile.

 

Despre Eurodesk

Cu o retea de coordonatori nationali conectati la peste 1200 de lucratori de tineret locali din 34 de tari europene, Eurodesk este una dintre principalele surse de informare privind politicile europene si mobilitatile de invatare pentru tineri. Eurodesk functioneaza ca structura de sprijin permanent pentru programul UE Erasmus+. Totodata, reteaua actualizeaza si gestioneaza continutul Portalului european pentru tineret.

 

 

 

Detalii @ http://www.eurodesk.eu