InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Noua campanie europeana pentru pentru securitate si sanatate in munca

12.10.2020
 

 

Astăzi, 12 oct 2020, EU-OSHA (Agenția Europeană pentru securitate și sănătate in muncă) a lansat noua campanie pentru pentru securitate și sănătate in muncă, a cărei temă este : "Afecțiunile musculo-scheletice" și se va desfășura in perioada 2020-2022 sub sloganul: "Locurile de muncă sănătoase iți fac sarcina mai ușoară!"

Afecțiunile musculo-scheletice (AMS) sunt una dintre cele mai frecvente afecțiuni de origine profesională. In intreaga Europă, afectează milioane de lucrători, iar pentru angajatori reprezintă costuri de miliarde de euro.

Afecțiunile musculo-scheletice de origine profesională afectează spatele, gatul, umerii și membrele superioare, dar și membrele inferioare. Se referă la deteriorările sau afecțiunile articulațiilor sau ale altor țesuturi. Problemele de sănătate variază de la disconfort și dureri minore pană la afecțiuni medicale mai grave, care necesită concediu sau tratament medical. In cazurile cronice, pot duce chiar la handicap și la renunțarea la activitatea profesională.

Mai multe informațiihttps://healthy-workplaces.eu/ro

 

Fisiere atasate

Necunoscut
HWC20_PPT_RO.pptx
HWC20_PPT_RO.pptx
6,03 MBytes
12.10.2020 19:51