InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Misiune pentru dezvoltare Spania aprilie 2014

24.02.2014, sursa: www.een.ec.europa.eu
 

In cadrul "Strategiei pentru Dezvoltare Europe 2020: Promovarea Parteneriatelor de Afaceri  in Europa" Vicepresedintele Comisiei Europene, Dl Antonio Tajani, va conduce o Misiune pentru Dezvoltare in Spania. Misiunea este organizata cu sprijinul Retelei Enterprise Europe si Guvernelor din Andaluzia si Extramadura.

Scopul acestor evenimente este promovarea parteneriatelor de afaceri intre companii din Spania, Europa si tari din afara Europei care activeaza in sectoare economice cheie din Spania si in special din regiunile care vor gazdui evenimentele.

Misiunile pentru crestere si evenimentele B2B associate se vor organiza in doua orase si anume:
- Sevilia (Andaluzia) : 2 si 3  aprilie
- Merida (Extramadura): 4 aprilie

Urmatoarele sectoare cu potential inalt au fost identificate ca sectoare cheie pentru intalnirile business- to-business care vor avea loc la Sevilia ((2 aprilie- dupa-amiaza, 3 aprilie dimineata):
- Aerospatiale
- Agicultura si industrie alimentara
- Biotehnologie si sanatate
- Energie inteligenta
- Industria creativa
- Constructii, materiale de constructii
- Turism si mostenire culturala
- Tehnologia informatiei si comunicatii

Urmatoarele sectoare cu potential inalt au fost identificate ca sectoare cheie pentru intalnirile de afaceri care vor avea loc la Merida (4 aprilie dupa-amaiza)
- Industria alimentara si industrii conexe
- Transport si logistica
- Energie inteligenta
- Turism, mostenire culturala si mediu
- Biomedicina
- Tehnologia informatiei si comunicatii

Evenimentele B2B din Sevilia si Merida vor fi organizate corelat cu doua conferinte politice la inalt nivel care se vor  desfasura pe 3 aprilie (dupa-amiaza) la Sevilia si pe 4 aprilie (dimineata) la Merida. Vicepresedintele Antonio Tajani urmareste sprijinirea IMM-urilor din Spania in eforturile acestora de a depasi dificultatile curente.

Companiile interesate se pot inscrie si la parteneriatele B2B si la conferintele politice prin intermediul Centrului Enterprise Europe de care apartin.