InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Info Day in Bucuresti- Sprijin acordat IMM-urilor de catre UE in Romania

30.05.2018
 

 

 Ești furnizor de servicii de consiliere și sprijin pentru IMM-uri? Oferi suport pentru identificare surse de finanțare? Oferi consiliere privind proceduri aferente inființării unei afaceri transfrontaliere sau pentru protejarea proprietății intelectuale? Oferi sprijin pentru formare parteneriate pentru dezvoltare sau comercializare de produse? Atunci această zi de informare este pentru tine.

 

Comisia Europeană va prezenta informații despre serviciile și programele pe care le oferă in Romania, impreună cu informații despre programele naționale. Vei avea ocazia să intalnești experți și să  intri in contact cu alți profesioniști omologi. Subiectele dezbătute se referă la acces la finanțare,  extinderea pe noi piețe și identificare de noi parteneri de afaceri. Aceasta va fi o oportunitate de a participa la dezbateri și de a te alătura sesiunilor de networking. Evenimentul va include, de asemenea, cateva sesiuni interactive privind drepturile și avantajele IMM-urilor in cadrul Pieței Unice, consiliere cu privire la drepturile de proprietate intelectuală și va include și cateva exemple de succes la nivel local.

 

Numărul locurilor disponibile este limitat. Pentru inregistrare, utilizați acest link . Vă rugăm să aveți in vedere că inscrierea participanților se realizează in ordinea primirii solicitărilor. Dacă aveți intrebări, vă rugăm să contactați Campaign Secretariat.

Prezentările din cadrul evenimentului pot fi urmărite in direct, iar tu poți participa la diverse sondaje și adresa intrebări (in direct), accesand: https://app2.sli.do/event/olhdwey1

 

 

                                                                                           ***

 

 

 

 

Galerie foto

BannerBusinessInfoDay_2018_928x250px_with_address_Bucuresti.jpg