InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Expo Milano 2015

09.04.2015, sursa: Enterprise Europe Network
 

Expo Milano 2015 este Expozitia Universala de la Milano, Italia, care se va organiza in perioada 1 mai – 31 octombrie 2015 sub tema globala "Hranirea planetei, Energie pentru viata". Timp de 6 luni, mai mult de 140 de tari vor participa si peste 20 milioane de vizitatori sunt asteptati sa viziteze expozitia. In plus, fata de expozantii nationali, vor fi prezente organizatii internationale, inclusiv delegatii reprezentand institutiile Uniunii Europene.

Expo Milano 2015 este o oportunitate unica pentru intreprinderile europene si din restul lumii sa intalneasca si sa exploreze noi oportunitati pentru afaceri si inovare. Tema globala vizeaza dezvoltarea sustenabila a bogatiei, bunastarii in lume si a mediului.

Reteaua Enterprise Europe organizeaza patru Misiuni de Crestere la Expo Milano 2015, incluzand evenimente de parteneriat B2B care vor oferi intreprinderilor din Italia, din Uniunea Europeana si din tarile terte oportunitatea sa formeze noi parteneriate. Fiecare dintre aceste evenimente va avea o focalizare tematica si geografica.

Comisia Europeana acorda mare importanta acestui eveniment si face eforturi sa se asigure ca va fi un succes. Misiunile pentru Crestere reprezinta activitati principale pentru Reteaua Enterprise Europe Network.

In plus fata de cele patru evenimente de brokerage planificate, un serviciu continuu B2B va fi disponibil pentru companiile care viziteaza expozitia. Acesta va permite intreprinderilor sa-si realizeze singure profilul si sa solicite intalniri cu potentiali parteneri prin intermediul retelei..Acest serviciu va functiona intre 1 mai si 31 octombrie 2015.

Fisiere atasate

Document PDF
evenimente EEN
Expo Milano 2015 evenimente EEN.pdf
193,19 KBytes
09.04.2015 13:43