InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

EximBank ofera un serviciu pentru reducerea riscurilor in afaceri

25.03.2010
 

EximBank pune la dispozitia institutiilor financiare si a companiilor produsul Informatia Comerciala si de Credit, un instrument care contribuie la reducerea riscurilor asociate unei afaceri prin care orice agent economic poate sa afle detalii financiare despre partenerii locali sau din strainatate.
Societatile care acceseaza Informatia Comerciala si de Credit primesc un raport despre potentialul partener care contine: date de identificare-denumire, adresa, nr. de inregistrare la Registrul Comertului, CUI, istoric, management, angajati, capital social, participari ale firmei/actionariatului in calitate de actionar/asociat la alte societati comerciale; date financiare raportate public - bilant, cont de profit si pierderi, comportament in plati, incidente privind instrumentele de plata; analiza financiara a firmei pe baza datelor financiare: interpretarea rezultatelor economice, incadrarea in clase de risc care determina riscul asociat afacerii; recomandari privind pragul de siguranta pana la care compania poate incheia tranzactii comerciale pe credit.
Detalii suplimentare despre acest instrument financiar se pot obtine de la:infocomerciale@eximbank.ro;anrisc@eximbank.ro
Informatiile se pot obtine la cerere sau pe baza de abonament.
Sursa:www.eximbank.ro