InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

European Research and Innovation Days 22-24 septembrie 2020

13.09.2020
 

 

"European Research and Innovation Days" este un eveniment emblematic organizat de Comisia Europeană, dedicat cercetării și inovării. Acesta reunește factori de decizie, cercetători, antreprenori și cetățeni pentru a dezbate și a contura viitorul cercetării și inovării in Europa și nu numai.

Deoarece societățile noastre iși ridică treptat blocajele și planurile de recuperare se concretizează, trebuie să ne asigurăm că tranziția la o societate post-corona este durabilă, incluzivă și rezilientă.

Cercetarea și inovarea vor fi esențiale pentru a realiza acest lucru. Formatul de anul acesta al evenimentului va oferi o oportunitate de a conecta, a face un bilanț al realizărilor in cercetare și inovare in răspunsul global la pandemie.

Anul acesta evenimentul se va desfășura exclusiv in mediul virtual, ședințele interactive vor permite participanților să ofere contribuții cu privire la modul in care politica de finanțare a cercetării și inovării poate ajuta la recuperarea Europei și să deschidă calea către un viitor verde, digital și rezilient.

https://research-innovation-days.ec.europa.eu/

 

Galerie foto

ri_days_2020.jpg