InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Enterprise Europe Network va invita la o sesiune de intalniri B2B la Forumul Anual SUERD 26-28 iunie 2019, Bucuresti

04.06.2019
 

 

Cea de-a opta ediție a Forumului Anual SUERD se va desfășura intre 27 și 28 iunie 2019 la Palatul Parlamentului, la București ca eveniment-cheie al Președinției romane la SUERD, și va fi organizat de Romania impreună cu Comisia Europeană  și  Programul Transnațional Dunărea.

 

In cadrul celui de-al 8-lea Forum SUERD, desfășurat sub moto-ul: "Coeziune pentru o prosperitate comună in regiunea Dunării", vor fi abordate diferite teme: transporturi (conectivitate și mobilitate in regiune), economie (stimularea dezvoltării clusterelor), mediu, turism, legăturile dintre SUERD și politicile post-2020 ale UE - posibilitatea creării de sinergii intre obiectivele strategiilor macro-regionale și programele și politicile UE post-2020, cu accent pe legăturile SUERD cu programele operaționale mainstream ale UE și noua Politică de Coeziune. Cele mai bune practici de punere in aplicare a proiectelor INTERREG vor fi, de asemenea, incluse pe ordinea de zi, impreună cu discuțiile privind revizuirea planului de acțiune al UE și a viitoarelor oportunități de cooperare SUERD. Toate acestea sunt teme de interes deosebit pentru dezvoltarea regiunii dunărene.

 

In perioada 26-28 iunie 2018, participanții sunt invitați să participe la mai multe evenimente conexe.

Pentru prima dată la acest forum anual, se va organiza o sesiune de intalniri Business-to-Business (B2B). Prin intermediul acestui eveniment, se vor reuni intreprinderi, camere de comerț, institute de cercetare și alte organizații din regiune, in vederea evaluării noilor oportunități de afaceri și a construi, ori de cate ori este posibil, parteneriate relevante.

 

Asociaţia Romană pentru Industria Electronică şi Software (ARIES) şi alte centre din Rețeaua Enterprise Europe, printre care se numără şi Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, vă invită să participaţi la acest eveniment, care va avea loc in data de 26 iunie 2019, intre orele 14.00-18.00, in sala Iorga, Parlamentul Romaniei.

 

Participarea la intalnirile B2B este gratuită, iar inregistrarea se realizează on-line: https://eusdr2019-b2b.b2match.io/

Pentru participarea la intalnirile B2B  şi la Forumul Annual SUERD este necesară acreditarea on-line,  care  este deschisă pană pe 18 iunie 2019:

https://accreditation.romania2019.eu/events/conference/kE0mxAjVPYvbpJd7K1L6Dqa9yqj9B3Wk24ewlRN8yoznMOQ5gZ

 

Vă rugăm să rețineți că ecusoanele oficiale vor fi emise după ce v-ați inregistrat și ați primit aprobarea pentru acreditarea de pe portalul oficial de acreditare. Ecusoanele permit participanților inregistrați să participe la toate evenimentele secundare, inainte de confirmarea preliminară a participării/inregistrării fiecărui eveniment separat. Ecusoanele vor fi distribuite la biroul de inregistrare al Parlamentului, intrarea C1 incepand cu data de 26 iunie 2019, ora 8:00.

 

     Relaţii suplimentare dl Alexandru Borcea, preşedinte ARIES, telefon: 0722 664148,            e-mail: borcea@aries.ro.

 

 

Galerie foto

eusdr8.jpg