InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Conferinta si sesiune de intalniri de afaceri B2B Innovation Norway- Bucuresti

16.01.2020
 

 

In 22 ianuarie 2020, Innovation Norway vă invită să participați la conferinta si sesiunea de intalniri de afaceri bilaterale "Innovation drives growth", in Bucureşti, hotel Crowne Plaza.

Scopul conferinței este de a reuni reprezentanții companiilor private norvegiene și romane pentru a explora și a discuta aspecte legate de oportunități pentru o dezvoltare durabilă a afacerilor.

Evenimentul de intalniri bilaterale prestabilite se adeseaza companiilor inovatoare, specializate in sectoarele: "creșterea albastră", industria verde ( dezvoltare și investiții in tehnologii inovatoare ecologice / produse și servicii ecologice /procese de producție mai ecologice"şi IT&C (dezvoltarea de produse / procese/ soluții), care sunt interesate sa gasesca firme norvegiene, ca parteneri in proiecte finantate prin SMEs Growth Romania - un program de dezvoltare a afacerilor, care are ca scop creșterea valorii adaugate și creșterea durabilă in sectorul de afaceri romanesc.

Participarea este gratuită şi cheltuielile de deplasare pot fi decontate de către organizatori in limita a 350 €, dupa participarea la eveniment ( pentru reprezentanții IMM-urilor care se deplasează de la o distanță mai mare de 150km de București).
Informaţii suplimentare la Innovation Norway Romania: tel: 0040 721 991 050;0040 758 097733

E-mail: sercin.omer@innovationnorway.no

Inregistrarea la eveniment se poate face pană in 21 ian 2020, accesand urmatorul link: https://innovation-drives-growth.b2match.io/