InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Conferinta online Cybersecurity for Small Companies in the Pandemic

28.04.2020
 

In această perioadă de criză ne confruntăm cu multe provocări, iar cei mai mulți antreprenori, impreună cu angajații lor, sunt nevoiți să iși desfășoare activitatea la domiciliu.

Afaceri.ro și Enterprise Europe Network vin in sprijinul comunității și organizează Conferința online  Cybersecurity for Small Companies in the Pandemic, care va avea loc online, in data de 30.04.2020, de la ora 17:00.

Participarea la conferința este gratuită, iar inscrierile se pot face aici: https://bit.ly/2Wb9pYv

Temele abordate:

-importanța și nevoia particulară de a face IMM-urile mai pregătite privind securitatea datelor și de a asigura o educație mai bună managerilor și angajaților;

-importanța securității datelor in perioada pandemiei și nevoile viitoare ale IMM-urilor, ca să poată adopta noile tehnologii, cu experți din Germania și Romania. 

 

Intrebările despre această temă vor putea fi transmise live sau prin formularul de inscriere.

Conferința va incepe la ora 17:00 și are ca invitat special pe Robert VELTER, care este un specialist german cu peste 20 de ani de experiență practică in domeniul protecției datelor cu caracter personal.

De asemenea, moderatorul conferinței este Valentin MĂZĂREANU, PhD, care are vaste cunoștințe in domenii precum: managementul riscurilor, GRC, sistem de management al securității informațiilor, confidențialitate a datelor, invățare și dezvoltare, cercetare, mentalitate antreprenorială. 

Conferința va fi in limba engleză.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială: www.afaceri.ro

Vă așteptăm!

 

Galerie foto

Afaceri.jpg