InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Conferinta Nationala a Cercetarii si Inovarii

06.11.2012, sursa: ANCS
 

Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifica (ANCS), organizează in perioada 7 - 9 noiembrie 2012, la Biblioteca Naţională a Romaniei din București, Conferința Națională a Cercetării și Inovării.

Conferinţa se centrează pe rolul cercetării şi inovării in societatea modernă, cu obiectivul declarat de a analiza starea Ariei Romaneşti a Cercetării şi de a cristaliza posibile abordări pentru pregătirea Strategiei Naţionale de Cercetare, Dezvoltare și Inovare 2014 -2020 şi a instrumentelor sale de implementare.

La lucrările conferinței sunt așteptați să participe peste 450 manageri de cercetare din mediul public şi privat, academicieni, rectori, cercetători ştiinţifici, inalți oficiali ai Comisiei Europene, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai industriei din Romania.

Participarea la lucrarile conferintei se face pe baza invitatiei nominale/institutionale primite de la organizator.

Informatii suplimentare sunt disponibile la: http://cnci.ancs.ro/

EXPO CNCI 2012

Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică (ANCS) organizează in perioada 7-9 noiembrie 2012 Conferinţa Naţională a Cercetării şi Inovării (CNCI), eveniment major focalizat pe rolul cercetării şi inovării in societatea modernă.

Pe toata durata Conferintei, se va desfasura in paralel Expozitia Cercetării Romaneşti, in cadrul căreia vor fi prezentate cele mai importante realizări ale cercetării ştiinţifice şi inovării din Romania.

Mai multe informatii sunt disponibile la: http://cnci.ancs.ro/expozitie.php