InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Competitie europeana de fotografie

04.07.2011, sursa: Comisia Europeana
 

Organizata de Comisia Europeana-OSHA (Agentia pentru sanatate si securitate ocupationala), cea de-a doua competitie europeana de fotografie reuneste fotografi entuziasti din Europa- amatori si profesionisti- care vor surprinde imagini ale sigurantei si sanatatii la locul de munca.

 In acest an competitia invita participantii sa surprinda modul in care prevenirea riscurilor este vazuta de oamenii din cele 27 tari UE si din afara, iar miza este un premiu de 3000 euro.


Aceasta competitie foto pan-europeana este organizata de EU-OSHA in scopul de a promova interesul pentru locuri de munca sanatoase si prevenirae riscurilor. Misiunea agentiei este de a "face locurile de munca din Europa mai sigure, sanatoase si productive. Competitia invita pe oricine sa capteze in fotografii propria imagine in ceea ce priveste siguranta si sanatatea la munca cu o focalizare special ape prevenirea riscurilor. Un juriu international va evalua imaginatia fotografica si creativitatea si va aprecia in special fotografii care vor atarge atentia asupra aspectelor positive in privinta prevenirii riscurilor la locul de muca.


Cei mai buni 3 fortografi vor fi selectati in conformitate cu craetivitatea si originalitatea lor. In acest an, pentru prima oara, va fi un premiu special pentru tineret destinat participantilor sub 21 de ani. Termenul limita pentru trimitirea lucrarilor este 31 august 2011. Castigatorii vor fi selectionati de un juriu divers si experimentat care va include cativa fotografi celebri , experti in comunicare in domeniul sanatatii si sigurantei ocupationale.

Castigatorii vor fi selectati in septembrie 2011 si anuntati in Campania pentru locuri sanatoase de munca. Evenimentul final va avea loc in Bilbao, intre 22 si 23 noiembrie 2011.