InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Cifre impresionante pentru Facebook

01.04.2011
 

In 2011, Facebook a ajuns la 250 de miloane de utilizatori, pe luna, care acceseaza reteaua de socializare de pe mobil, fata de cifra de 100 de milioane inregistrata anul trecut.
Acum 4 ani, Facebook oferea cateva posibilitati de accesare a site-ului de pe dispozitivele mobile, care s-au dovedit imediat a fi foarte populare, aducand in 2010 un numar lunar de 100 de milioane de utilizatori. Astazi, Facebook a anuntat ca numarul lor a ajuns la 250 de milioane.
Se efectuau accesari ale retelei de socializare din aplicatiile native Facebook disponibile pentru platforme ca iPhone, Android sau WebOS, insa majoritatea detinatorilor unui telefon mobil accesau Facebook direct din web.
Accesare direct din web era un lucru complicat deoarece detinatorii de dispozitive Android sau iPhone erau redirectionati catre touch.facebook.com, care era optimizat pentru telefoanele cu ecran mai mare, iar utilizatorii de telefoane obisnuite era redirectionati catre m.facebook.com, care avea un mod mai simplu de afisare. Astazi, cele doua ramuri sunt sunt unite intr-un site unic.
In acest mod, redirectionarea nu mai este necesara. Site-ul va avea o grafica pe care va fi afisata numai daca telefonul o suporta, iar in caz contrar grafica va fi adaptata capacitatilor dispozitivului mobil de pe care este accesat site-ul.

Sursa:www.tehnopol.ro