InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Chestionar online de evaluare a programului COSME, raportat la serviciile oferite de Enterprise Europe Network

19.04.2017
 

Stimata Doamna, Stimate Domn,

 

Directoratul General al Comisiei Europene pentru Piata Interna, Industrie, Antreprenoriat si IMM-uri (DG GROWTH) a solicitat un Raport de Evaluare a  Programului COSME.

Pentru a nu va irosi prea mult timp, ne-am focusat in special pe intrebari inchise, dar in finalul chestionarului veti avea posibilitatea de a oferi si un feedback deschis. O data ce ati inceput sa completati, chestionarul se va auto-salva, ceea ce  inseamna ca puteti continua si completa chestionarul ulterior, cand timpul va permite. De asemenea veti putea sa va intoarceti la acest chestionar o data ce a fost trimis, daca veti dori.

Va asiguram ca datele dvs. de contact vor ramane confidentiale si folosite doar in legatura cu aceasta evaluare. Rezultatele consultarii vor fi publicate doar intr-o forma agregata.

Sunteti invitati sa completati acest formular de feedback  in  calitatea dumneavoastra de client al  centrelor Enterprise  Europe Network.

Va multumim anticipat pentru contributia dvs la acest exercitiu important. Chestionarul  va putea fi completat pana  miercuri, 3 mai 2017.

 

Gasiti chestionarul la urmatorul link: https://www.research.net/r/cosme-evaluation-network-clients