InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

Centrul Enterprise Europe Network Constanta face parte din Reteaua Multiplicatorilor de Informatii despre PNDR 2014- 2020 EuroAgricultura

27.06.2014
 

Reteaua Multiplicatorilor de Informatii despre PNDR este un proiect initiat de Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) pentru a asigura transparenta gestionarii fondurilor europene si egalitatea de sanse in accesarea fondurilor nerambursabile pentru toti potentialii beneficiari ai finantarilor dedicate agriculturii si cresterii satului romanesc.

 

Reteaua EuroAgricultura activeaza doar pentru a transmite catre publicul larg si catre cel specializat informatii si materiale tiparite de informare si prezentare privind modalitatea de solicitare, accesare si derulare a fondurilor europene nerambursabile acordate de Uniunea Europeana pentru sustinerea dezvoltarii mediului rural si,  in mod special, a agriculturii.

 

Reteaua EuroAgricultura este formata din reprezentanti ai societatii civile si ai institutiilor publice, care isi desfasoara activitatea pe baza de voluntariat .

 

Prin derularea acestui proiect se are in vedere asigurarea egalitatii de sanse in accesarea Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) prin diseminarea informatiilor catre publicul larg, indiferent de criterii economice, politice sau sociale. De asemenea, se va asigura transparenta si claritate implementarii PNDR, precum si a modului de alocare a fondurilor.

Centrul Enterprise Europe Network Constanta din cadrul C.C.I.N.A. Constanta a participat la vizitele  de lucru pentru informare intre 1-4 aprilie 2014, la 10 obiective  finalizate din jud. Constanta, care functioneaza cu succes, realizate prin accesarea  PNDR 2007-2013 pe diferite masuri  ale programului si,  in calitate de multiplicator  in Reteaua Multiplicatorilor de Informatii despre Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020  -  EuroAgricultura,  va promova aceste  proiecte  si va pune la dispozitia celor  interesati toate informatiile necesare, pentru a incuraja  solicitantii eligibili sa aplice  pe  noul PNDR 2014-2020.

 

Informatii suplimentare: Centrul Enterprise Europe Network Constanta- CCINA Constanta,                          B-dul Alexandru Lapusneanu nr 185A, biroul nr.11, tel : 0241 550960, E-mail :een@ccina,.ro Persoana de contact: Corina Ürmösi