InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Stiri EENultimele noutati din reteaua EEN

Abonati-va la feed-ul de stiri

25 august 2021 expozitia The Agriculture and Everything for it 2021- DOBRICH Bulgaria.

03.08.2021
 

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa din cadrul CCINA Constanţa vă invită să participaţi in data de 25 august  2021 la vizitarea expoziţiei internaţionale "The Agriculture and Everything for it 2021"   la DOBRICH, in Bulgaria.

Expoziția specializată "Agriculture and everything for it" este una din cele mai importante cu acest profil din nord-estul Bulgariei, oferind oportunitatea prezentării noilor tendințe in agricultură, semințe, răsaduri,  semințe de flori, mașini și echipamente agricole.

Ca in fiecare an, expoziția are loc in "Complexul sportiv Prostor" - Dobrich și se desfășoară sub egida Ministerului Agriculturii și Silviculturii din Bulgaria.

Sectoarele principale ale expoziției actuale vor fi: mașini și echipamente agricole; servicii agricole; culturi / semințe de uleiuri esențiale; semințe pentru culturile de primăvară și de toamnă; semințe pentru culturi de legume; pomi fructiferi; semințe de flori și răsaduri; ingrășăminte; insecticide; erbicide; fungicide; acaricide; amestecuri biologice pentru protecția plantelor; sere ș.a.

 De ce să participi?

-  pentru stabilirea de parteneriate comerciale și contacte transfrontaliere cu companii bulgare

- pentru a obține cele mai recente informații despre mașinile agricole, semințe, răsaduri și tendințele de protecție a plantelor din Bulgaria

- pentru a comanda semințe și mașini agricole  pentru anul viitor

Companiile și organizatiile  care iși desfășoară activitatea in sectorul agricol și sunt interesate să participe la aceasta misiune economică, se pot inscrie sau solicita informații suplimentare  la  Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație si Agricultură Constanța la telefon: 0241 550960 sau e-mail: een@ccina.ro