InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Proiectedezvoltate de membrii ERBSN sau organizatii partenere

Euro Dobrogea-Centru de resurse pentru afaceri si inovare Romania - Bulgaria

Euro  Dobrogea-Centru de resurse pentru afaceri si inovare Romania - Bulgaria

Beneficiar: Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta

Finantator: Phare CBC Romania-Bulgaria 2006

Perioada: 07.08.2008 - 07.10.2009

Publicat: 26.06.2009


Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta are in implementare proiectul "EURO DOBROGEA" - Centru de resurse pentru afaceri si inovare Romania - Bulgaria, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Phare CBC Romania-Bulgaria 2006, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Dobrici, Universitatea "Ovidius" Constanta si Colegiul Tehnic Dobrici.

Obiectivul general al proiectului este de a contribui la dezvoltarea economica a regiunii Dobrogea romaneasca si bulgara, prin intermediul serviciilor de sprijin in afaceri si inovare.

Beneficiarii directi ai proiectului sunt comunitatile de afaceri din Constanta si Dobrici cu potetial pentru relatii cu parteneri bulgari/romani.

Prin proiect se realizeaza urmatoarele activitati:
- Executie si dotare Centrul Euro Dobrogea, situat in extinderea sediului principal al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Bd. Al. Lapusneanu 185A.
- Organizarea serviciilor Centrului si a terminalelor de la parteneri: servicii de informare si documentare, promovarea afacerilor transfrontalietre, instruire pe teme transfrontaliere.
- Activitati de promovare a Centrului si stimulare a cooperarii transfrontaliere.

Bugetul total al proiectului este de 435.000 Euro, din care 382.3800 Euro reprezinta contributia Uniunii Europene. Proiectul se desfasoara pe o perioada de 14 luni, incepand cu 07.08.2008.