InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

ulei de masline, sapun din ulei de masline, sos de rosii, melasa si mancaruri tradttionale turcesti pentru distributie

Informatii oportunitate

Cod: BOTR20161111001

Tip: Oferta

Tara: Tari non EU

Data publicarii: 26.03.2017

Data expirarii: 26.09.2017

2 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

O companie din Turcia, specializată in fabricarea și furnizarea de ulei de măsline, săpun din ulei de măsline, sos de roșii, melasă și mancăruri tradiționale turcești, cum ar fi supa tarhana, caută agenți comerciali și distribuitori din Europa.

Compania a fost inființată in 2012 ca un producător de hrană ecologică și a caștigat rapid un loc pe piața locală. Gama largă de produse ale companiei include ulei de măsline, săpun din ulei de măsline, pastă de tomate, melasă, extract din semințe de carruba și mancăruri tradiționale turcești. Produsele companiei nu includ conservanți. Toate produsele sunt realizate din produse de primă calitate și ecologice.

Turcia este una dintre țările lidere in lume in exportul de ulei de măsline și produce diferite tipuri de uleiuri, ce au raporturi diferite de aciditate. Compania poate produce ulei de măsline in funcție de nevoile clientului (dimensiunea sticlei, raportul de aciditate, ambalarea etc.).

Extractul din semințe de carruba este un produs benefic pentru sănătatea umană. El ajută controlul diabetului și a nivelului de colesterol, tratarea accidentului vascular cerebral și hipertensiune arterială. Acesta este adesea recomandat pentru tratamentul diareei, de asemenea, crește performanța sexuală, etc.

Tarhana este o supă tradițională turcească și este realizată dintr-un amestec fermentat și deshidratat de făină, iaurt, ceapă, roșii și ardei.

Săpunul din ulei de măsline ajută pentru a scăpa de mătreața de păr și vindecă acneea și alte probleme de piele.

 

Compania dorește să-și extindă afacerile in străinătate. Compania caută distribuitori și agenți comerciali din nordul și estul Europei. Partenerii potențiali ar trebui să fie cu experiență in sectoarele de suplimente alimentare și hrană.

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri