InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

sisteme de stocare si manipulare marfuri

Informatii oportunitate

Cod: BOBG20161214003

Tip: Oferta

Tara: Bulgaria

Data publicarii: 26.03.2017

Data expirarii: 26.09.2017

2 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

O companie din Bulgaria, specializată in vanzarea și distribuția de soluții de stocare și manipulare a materialelor, echipamente pentru depozite, stivuitoare, piese de schimb, servicii post-vanzare și de intreținere, oferă produsele sale către distribuitori. Este solicitat un contract de servicii de distribuție..

Compania este unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de stocare din Bulgaria și distribuie stelaje inovatoare și rafturi, piese de schimb pentru numeroase mărci de stivuitoare. Compania, cu 22 de ani de experiență in domeniu, are depozite, servicii și facilități de producție bine echipate, pe o suprafață de peste 24.000 m2 și flotă proprie. Aceasta este aplasată strategic pe piețele est-europene și furnizează piese de schimb de inaltă calitate in termeni de livrare scurți.

Peste 180 de angajați calificați iși unesc forțele să ofere servicii de inaltă calitate clienților și parteneriate in Bulgaria și mai mult de 17 țări din străinătate, inclusiv Rusia, Germania, Ucraina, Turcia, China, Spania, Olanda, Belgia.

Pe parcursul anilor, compania a construit bune parteneriate cu furnizori semnificativi și a distribuit marfă către clienți importanți și mari din intreaga lume.

Compania este dispusă să-și extindă rețeaua de distribuție in Polonia, Turcia, Romania, Slovacia, Serbia și Ungaria, prin contractarea de acorduri de servicii de distribuție cu furnizori locali de depozitare și echipamente de ridicare.

 

Potențialii parteneri căutați de companiei sunt distribuitorii de echipamente de ridicat și depozitare, cu experiență in vanzarea de soluții de depozitare și manipulare a materialelor, echipamente pentru depozitare, stivuitoare, piese de schimb și, de asemenea, cunoștințe necesare cu privire la service și intreținere post-vanzare, precum și cunoștințe cu privire la acest tip de piață din regiunea lor.

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri