InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

producator nuci prajite, fructe uscate, batoane musli cauta distribuitori

Informatii oportunitate

Cod: BOBG20161209001

Tip: Oferta

Tara: Bulgaria

Data publicarii: 26.03.2017

Data expirarii: 26.09.2017

2 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont


O firmă din Bulgaria, specializată in prelucrarea și comerțul cu diferite tipuri de nuci prăjite, coapte și crude, fructe uscate și batoane musli, produse folosind diferite tehnici, dorește un parteneriat pe termen lung și urmărește să stabilească acorduri cu distribuitori sau agenți pentru produsele sale de inaltă calitate, cu scopul de a se extinde in alte țări ale UE.

Compania din Bulgaria, cu mai mult de 25 de ani de experiență pe piață și propria etichetă privată, este activă in domeniul prelucrării și comerțului cu nuci și fructe uscate (cum ar fi nuci prăjite și coapte, migdale, semințe de floarea soarelui negre, semințe de floarea soarelui cu dungi, arahide cu coajă roșie, alune in coajă, alune, fistic, semințe de dovleac, semințe de floarea soarelui decojite, nuci de caju, alune prajite, alune, stafide, nuci crude și diferite tipuri de batoane de musli). Compania este un brand bine stabilit și cunoscut pe piețele actuale și utilizează cele mai avansate tehnologii in procesele de producție.

Compania caută să-și extindă prezența pe piață in Europa și dorește să stabilească acorduri cu distribuitori, agenți sau importatori, ce lucrează in sectorul alimentar și in special cu produse gourmet.

Compania oferă produse de inaltă calitate, la prețuri competitive, cu standarde și certificate de calitate relevante. Compania oferă corectitudine, loialitate și livrări la timp, in conformitate cu specificațiile clientului.

Societatea utilizează cele mai avansate tehnologii care permit:

- sortarea nucilor după mărime și foto-sortare

- 3 metode diferite de prăjire

- proces complet automatizat de prăjire

- aromă

 

- moduri diferite de ambalare intr-un mediu controlat. 

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri