InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

companie germana este interesata de incheierea unor contracte de productie sau subcontractare cu de confectii

Informatii oportunitate

Cod: BRDE20160412002

Tip: Cerere

Tara: Germania

Data publicarii: 01.10.2016

Data expirarii: 01.04.2017

7 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

 

Compania germana este specializata in productia de imbracaminte sport si pentru petrecerea timpului liber. Colectiile sale cuprind: salopete, costume jogging, pantaloni lejeri timp liber, pantaloni sport, atat pentru barbati, cat si pentru femei,  confectionate din tricot circular. Toate materiile prime sunt certificate in conformitate cu standardele OEKO-TEX. Imbracamintea este disponibila intr-o gama larga de marimi, de la marimi mici la foarte mari(extra-large) si sunt vandute sub brandul companiei, renumit pentru calitatea croielii, dar si pentru confortul sporit.

Compania vinde produsele prin site-ul propriu, printr-o retea larga de dealeri specializati, dar si prin intermediul companiilor de comanda prin posta.  

Hainele sunt partial produse la sediul companiei din sudul Germaniei iar cele mai multe tricotaje sunt produse in fabrica proprie. Compania germana este interesata de un contract de colaborare cu un producator din industria textila. Partenerul cautat ar trebui sa aiba capacitati proprii de croire, coasere si asamblare si sa fie dotat cu echipamente care pot prelucra tesaturi tricotate circulare,  furnizate de catre companie. Partial, compania germana va furniza elemente croite, care vor fi asamblate/incheiate de catre viitorul partener.

Eficienta cheltuielilor, precum si flexibilitatea de a produce cantitati mai mici sau mai mari, reprezinta criterii cheie in alegerea partenerului.   

 

Companii de confectii din Romania, Bulgaria si Croatia prezinta un interes ridicat. Compania germana este interesata in incheierea unor contracte de productie sau subcontractare pentru o perioada indelungata de timp.

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri