InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

companie din Polonia produce paie din hartie, biodegradabile cauta distribuitori.

Informatii oportunitate

Cod: BOPL20200221002

Tip: Oferta

Tara: Polonia

Data publicarii: 06.05.2020

Data expirarii: 05.10.2020

129 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

 

O companie din Polonia realizează paie de hartie, 100% biodegradabile. Paiele sunt realizate din hartie certificată FSC și PEFC, complet biodegradabilă și obținută din surse sustenabile. Acestea reprezintă o alternativă excelentă pentru paiele de plastic și sunt disponibile intr-o varietate de culori și dimensiuni (de la 6 la 12 mm diametru), existand inclusiv opțiuni pentru personalizare și ambalare individuală. Compania oferă produse de calitate care au o durabilitate crescută in mediu lichid, datorită unui tratament special in procesul de producție. Pentru produsele personalizate, se pot realiza logo-uri, orice modele, mesaje, printate fie direct pe paie, fie pe ambalajul de hartie. Ambalarea respecta de asemenea politica ecologică a companiei și standarde internaționale.

Compania caută distribuitori cu experiență in sectorul HORECA, care să se implice in vanzarea directă și indirectă și in distribuția produselor oferite.

https://bit.ly/2W9KmGS

 

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri