InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

Vin uri imbutetiale si vrac din Bulgaria

Informatii oportunitate

Cod: BOBG20161209003

Tip: Oferta

Tara: Bulgaria

Data publicarii: 26.03.2017

Data expirarii: 26.09.2017

2 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

O fabrică de vin din Bulgaria, situată in regiunea viticolă din Plovdiv (Bulgaria Centrală, Valea Tracică), ce oferă vinuri - imbuteliate și vrac și are organizat intregul proces de producție a vinului, de la cultivarea viței de vie de struguri și cultură la fabricarea vinurilor, dorește să incheie servicii de distribuție și acorduri comerciale și de agenții astfel incat să deschidă canale de promovare și distribuție a produselor lor, in unele țări europene și asiatice.

Regiunea Văii Tracice este recunoscută ca fiind cea mai populară zonă de producție de vin din Bulgaria, ce se datorează solului, condițiilor meteorologice și intr-adevăr tradiției antice in producerea vinului și culturii vinului, ce datează din antichitate romană și greacă.

Această companie este o afacere de familie, ai cărei proprietari sunt in afaceri de vinificație de la inceputul anilor '90, care au privatizat crama existentă din 1936 și au reușit să dezvolte vinuri de inaltă calitate și produse secundare, pe bază de materii prime, care sunt cultivate in podgorii proprii. Acest lucru a dus la vinuri și rachiuri de struguri bine recunoscute, devenind populară in interiorul Bulgariei și, de asemenea, comercializarea acestora pe piețele internaționale, in special in Rusia și Ucraina.

Această firmă este o pivniță de vinuri de tip boutique, producand serii limitate pentru cunoscători și colecționari, dar care au, de asemenea, o linie de producție in masă. Conform tradiției locale de vinificație, producția are loc numai in vase de lemn. Butoaiele de fermentare au un volum de 1.400 pană la 25.000 de litri. Butoaiele de stejar au un volum de 250 pană la 5180 litri. Capacitatea totală a vinăriei este de 480 de tone pe an.

Compania incearcă să mențină inalta calitate a produselor lor, prin angajarea de oenologi calificați, dezvoltand și imbunătățind soiurile de struguri și vin, cu eforturile lor precise și de lungă durată. Aceasta produce soiuri tradiționale, cum ar fi Mavrud, dar și bine-cunoscutele Merlot, Cabernet Sauvignon, Muscat, Misket (strugure tămaios), Chardonnay, Traminer (Gewurztraminer).

Vinurile din patrimoniul companiei sunt distribuite cu succes și producătorul caută distribuitori și agenți comerciali, in scopul de a ajunge la alte piețe europene și asiatice: Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Germania, China, Singapore.

Eforturile principale ale potențialilor distribuitori trebuie să fie indreptate spre realizarea producției in masă a companiei, ce include vinuri de bună calitate la un preț foarte rezonabil. Cooperarea dorită este contract de servicii de distribuție pe termen lung.

 

Agentul comercial trebuie să-și concentreze activitatea pe promovarea produselor de inaltă calitate ale companiei in randul clienților, cum ar fi magazinele de vinuri de tip boutique, cunoscători și colecționari, restaurante ce oferă o listă cu vinuri de marcă. In acest caz, cooperarea dorită este de acord de agenție comercială.

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri