InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

Un producator cipriot cuta agenti si distribuitori de produse de papetarie

Informatii oportunitate

Cod: BOCY20170530001

Tip: Oferta

Tara: Cipru

Data publicarii: 10.01.2018

Data expirarii: 10.07.2018

47 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

Compania din Cipru produce consumabile din hartie și este intersată de parteneri din Europa și din lume pentru a colabora sub forma acordurilor de servicii de distribuție. Compania, fondată in 2003, a devenit in scurt timp una dintre cele mai de succes companii din sectorul produselor de papetărie, iar in 2009 a mai deschis o unitate de producție specializată in fabricarea de role de hartie pentru casa de marcat (singur sau dublu strat), role pentru plotter și folii. Portofoliul de produse al companiei mai cuprinde: role pentru fax, role termale pentru case de marcat, hartie pentru fotocopiat, etichete, hartie continuă. Cu peste 2000 de clienți in Cipru șu Europa și reprezentanțe in țara de origine și in Grecia, compania oferă soluții complete de papetărie pentru bănci, hoteluri, insitutuții publice și guvernamentale, restaurante, supermarketuri, societăți de asigurare, companii comerciale ori din industria construcțiilor. Compania are o cotă de piață de 70-75 % și poate fabrica 2 000 000 de produse de hartie pe an.

 

Compania cipriotă este interesată in a colabora cu agenți comerciali și distribuitori, carea activează in plasamentul produselor din hartie pe plan local sau in alte teritorii, cu scopul de a-și extinde portofoliul de clienți și pentru a lua contact cu alte piețe. Potențialii parteneri ar trebui să aibă experiență și  cunoștințe legate de promovarea și prezentarea de consumabile de hartie, putand fi furnizori locali pentru supermarketuri, bănci, restaurante, hoteluri și alte tipuri e companii. De asemenea, partenerul potențial ar trebui să aibă un portofoliu de clienți existenți și o rețea de distribuție bine organizată.

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri