InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

Oferta servicii turistice in Albania

Informatii oportunitate

Cod: BOAL20161013002

Tip: Oferta

Tara: Tari non EU

Data publicarii: 06.12.2016

Data expirarii: 06.06.2017

8 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

Un complex turistic, situat in partea de sud a Albaniei, ce a fost lansat in urma cu sase ani, compus din doua cladiri cu 5-6 etaje si 2 etaje subterane, cauta companii ce opereaza ca si agentii touroperatoare de turism, ce se ocupa cu turismul extern, pentru a fi angajate in contracte de agentie comerciala.

Fondata in 2010, firma albaneza este un complex turistic creat cu scopul de a furniza servicii pentru toate varstele, cu un SPA modern, singurul de acest gen din Albania, doua mari piscine si un loc de joaca pentru copii magnific.

 

Complexul albanez ofera sauna, jacuzzi, Hamah turcesc, masaje tratamente,etc. Toate apartamentele au un mobilier modern, cu aer conditionat si balcoane cu vedere la mare. Apartamentele au, de asemenea, o zona de relaxare, zona de luat masa si o bucatarie cu toate accesoriile necesare pentru sejururi lungi.

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri