InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

O companie lituaniana specializata in fabricarea de materiale destinate ambalarii cauta parteneri sub forma unor acorduri de servicii de distribuie

Informatii oportunitate

Cod: BOLT20171130001

Tip: Oferta

Tara: Lituania

Data publicarii: 10.01.2018

Data expirarii: 10.07.2018

47 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

Compania lituaniana activează de peste 8 ani in domeniul producției de materiale pentru ambalaje, precum polietilenă cu densitate scăzută, folii de plastic din polietilenă, cuve de apă, saci de gunoi și benzi adezive personalizate cu logo. De asemenea, compania vinde și alte materiale destinate ambalării, precum colțare de carton, carton dublu stratificat ondulat etc. Firma este interesată in incheierea unor acorduri de distribuție cu parteneri externi. Produsele din portofoliul firmei sunt ecologice, bune izolatoare termale și rezistente la schimbările de mediu: polipropilena (PP) se utilizează in industria lemnoasă, textilă, alimentară, iar invelișul de polietilenă (LPDE) se utilizează la presele flexografice și rotative, laminare, ambalarea alimentelor, mercerie, textile.

 

Compania este interesată in colaborarea cu parteneri comerciali (reprezentanți, distribuitori) care să activeze in același domeniu, urmărind să iși extindă activitatea a nivel european. Partenerul potențial trebuie să funcționeze drept companie en-gros sau retail și să se ocupe de distribuția produselor companiei, sub forma acordurilor de distribuție, pe termen lung.

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri