InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

Mobilier pentru cazare pe nave

Informatii oportunitate

Cod: BOLT20150730001

Tip: Oferta

Tara: Lituania

Data publicarii: 26.03.2017

Data expirarii: 26.09.2017

2 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

O companie din Lituania, specializată in producția de mobilier de cazare pe nave și detalii de interior, este in căutare de acorduri de servicii /producție și, de asemenea, poate acționa in calitate de subcontractant și poate produce mobilierul necesar și bunurile solicitate, in temeiul acordului de subcontractare, conform desenelor și a caietului de sarcini al partenerului. Compania este interesată in colaborare cu un reprezentant de incredere (intermediar comercial).

Compania din Lituania a lansat producția de mobilier in anul 2001. Compania produce mobilier pentru nave și birouri din multistrat de densitate medie (MDF) și plăci furniruite, placaj marin și lemn masiv. Compania produce toate tipurile de mobilier, ce este necesar pentru zonele de birouri și de locuit de pe bordul navei - birouri, mese de calculator, mese de cină, dulapuri, rafturi, paturi cu saltele și console. Compania oferă, de asemenea, lucrări interioare pe vase (pereți și instalarea de sisteme de tavane, instalarea de module prefabricate sanitare, instalarea de module de cabine pe vase de croazieră, podele, decorațiuni din lemn, perdele, fabricarea și instalarea de rulouri etc.). Societatea poate, de asemenea, produce mobilier pentru obiecte de uz public, cum ar fi restaurante din spitale, birouri și clădiri comerciale.

 

Compania poate furniza serviciile menționate in temeiul acordului de subcontractare, in conformitate cu cerințele și specificațiile contractantului principal.

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri