InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

Companie din Turcia specializata in prelucrarea otelului isi ofera serviciile ca subcontractor

Informatii oportunitate

Cod: BOTR20170127001

Tip: Oferta

Tara: Tari non EU

Data publicarii: 10.01.2018

Data expirarii: 10.07.2018

47 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

Compania activează in domeniul fabricării elementelor din oțel pentru construcții precum uzine, hoteluri, hangare și stadioane. Aceasta a luat naștere in urma fuziunii dintre două companii existente, una specializată in industria oțelului, cealaltă in domeniul ingineriei, iar entitatea care a rezultat este capabilă să ofere servicii de proiectare pentru construcții din oțel, producand structuri industriale, comerciale, hale ori stadioane, chiar și clădiri prefabricate din oțel cu diverse scopuri. Compania oferă servicii de management de proiect, design, proiectare, producție și asamblarea tuturor elementelor construcției, de la cadrele de oțel la uși și ferestre. Printre activele companiei se numără mașinării de găurit și decupat, burghie plate și radiale, prese, mașini de imbinat, de șlefuit și aparate de sudură.

 

Compania dorește să iși extindă activitatea in exteriorul Turciei, prin intermediul subcontractării, căutand IMM-uri care au nevoie de o companie din industria oțelului cu experiență in proiecte de dimensiuni mari. Partenerii potențiali ar trebui să activeze in domeniu și să fie interesați de cooperarea pe termen lung in fabricarea și subcontractarea de structuri de oțel. 

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri