InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

Colaborare in domeniul strategiilor de marketing

Informatii oportunitate

Cod: BRIT20161219001

Tip: Cerere

Tara: Italia

Data publicarii: 26.03.2017

Data expirarii: 26.09.2017

2 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

O asociație culturală din Italia ce promovează strategii de marketing pentru companiile locale, intr-o zonă rurală periferică, este in căutare de asociații similare din străinătate, pentru a incepe un joint-venture pentru a realiza proiecte de marketing teritoriale. Partenerul ideal ar trebui să fie o asociație non-profit, ce sprijină dezvoltarea intreprinderilor in zone rurale sau turistice ale UE.

Această asociație culturală italiană non-profit a fost inițiată de către un grup mic de antreprenori, interesați in diseminarea cunoștințele lor către alte IMM-uri, in ceea ce privește strategiile de marketing și de management al afacerilor, in special la nivel local.

Obiectivul asociației este de a permite intreprinderilor mici să intre in contact cu instrumente profesionale, pentru a face mai bine față provocările actuale din piață, cu care aceștia se confruntă. Asociația a dezvoltat o rețea locală puternică, inclusiv autorități publice, asociații și companii, pentru a ajuta mai bine mediul de afaceri local: districtul Mantova. Această zonă este situată in partea periferică a regiunii Lombardia, economia sa se bazează pe agricultură și turism. Activitățile asociației includ cursuri de formare, evenimente de informare și seminarii, facilitarea de networking, consultanță, diseminare culturală pentru următoarele subiecte:

- marketing strategic, e-commerce,

- marketing, promovare teritorială,

- analiză de piață,

- strategii comerciale,

- strategii de promovare și comunicare,

- dezvoltarea de noi produse,

- planificare și sprijin financiar, fiscal și administrativ.

Această asociație culturală este in căutare de asociații similare din străinătate, ce operează pe teritorii periferice similare, cu care să inceapă o colaborare printr-un acord de joint-venture, pentru a participa la proiecte comune de dezvoltare și activități. Joint-venture va desfășura activități de marketing teritoriale in beneficiul ambelor zone interesate.

Partenerul căutat trebuie să fie dispus să inceapă o colaborare pe termen lung, cum ar fi un acord de joint-venture cu asociația italiană, cu scopul de a face schimb de bune practici și de a realiza activități comune in următorii ani in domeniul marketingului teritorial. Partenerul trebuie să aibă o experiență bine stabilită la nivel local și să dispună de cooperări și experiență internațională prin participarea la proiecte internaționale.

 

 

 

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri