InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch:







 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Cereri si oferte businessparteneri pentru cererile si ofertele dvs. de afaceri

 

Centru acreditat din Italia ofera servicii de certificare pentru produse alimentare si vinuri

Informatii oportunitate

Cod: BOIT20200206001

Tip: Oferta

Tara: Italia

Data publicarii: 06.05.2020

Data expirarii: 06.11.2020

44 zile ramase
Solicitati datele de contact

Pentru a putea solicita detalii si datele de contact ale acestei oportunitati, firma dvs. trebuie sa activeze in aria de acoperire a consortiului ERBSN. Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont!

Username

Parola

Creati un cont

 

Un centru de tehnologie agro-alimentară din Italia, este acreditat ca organism de certificare pentru diferite produse agricole. Centrul are expertiza in-house și capacitatea de a certifica alimente, avand și experiență internațională. Oferă servicii de certificare pentru producători agro-alimentari, sau pentru consorții, distribuitori sau alții care au nevoie de certificarea alimentelor, prin subcontractare sau externalizare. Centrul opereaza ca un organism de certificare independent, avand zeci de ani de experiență in spate.

Companiile/ producătorii interesați de obținerea certificării vor trebui să iși supună bunurile unor proceduri de investigare specifice tipului de certificare dorit. Activitățile de investigare și certificare vor fi realizate de centru sub doua tipuri de cooperare: subcontractare și externalizare. Certificările sunt recunoscute in țările membre UE (respectă reglementările UE) și in celelalte țări, fiind furnizate in conformitate cu reglementările ISO.

https://bit.ly/2R1il0R

 

Compania dvs. activeaza in Macroregiunea 2?
Descarcati formularele de mai jos, trimiteti-le la adresa si promovati-va GRATUIT afacerea in Uniunea Europeana!

Formular oportunitati de afaceri