InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

InfoWatchconectati-va la cea mai importanta sursa de noutati pentru sustinerea si dezvoltarea afacerii

InfoWatch

InfoWatch este un instrument de informare la nivel european / national privind oportunitatile de afaceri, de inovare, surse de finantare, strategii si politici de dezvoltare legislatie nationala si europeana, evenimente si link-uri utile.

Va puteti abona la toate subiectele disponibile, fie ca sunteti utilizator inregistrat pe site-ul nostru sau vizitator. Veti primi periodic informatii cu cele mai noi subiecte introduse pe site-ul nostru, fiind o modalitate extrem de utila de ramane conectat la noutatile privind dezvoltarea afacerii dvs. pe plan national si european.

  • Cum ma abonez?
    Completati adresa de mail in coloana stanga, sectiunea InfoWatch si selectati cel putin un subiect de informare. Veti primi pe e-mail informatii privind confirmarea abonarii.
    In cazul in care sunteti utilizator inregistrat, puteti gestiona abonamentul InfoWatch din contul dvs., fara a fi nevoie de confirmarea abonarii sau modificarii abonamentului.
  • Cum renunt la abonament?
    Daca doriti sa renuntati la toate subiectele de informare la care v-ati abonat, completati adresa dvs. de e-mail in coloana stanga, sectiunea InfoWatch, si apasati butonul DEZABONARE. Daca doriti sa renuntati doar la anumite subiecte de informare, completati adresa de e-mail si selectati subiectele de la care va dezabonati. Veti primi un e-mail pentru confirmarea dezabonarii, care contine instructiuni privind finalizarea procesului.
    In cazul in care sunteti utilizator inregistrat, intrati in contul dvs. sectiunea abonament InfoWatch, deselectati subiectele la care renuntati si apasati butonul MODIFICA.