InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

Rolul protectiei proprietatii intelectuale pentru firmele care participa la targuri si expozitii nationale si internationale

Informatii eveniment

Categorie: Seminarii

Data: 10 iunie 2011

Locatie: hotel Perla,Mamaia

Organizator

Organizatie: CCINA Constanta

Persoana de contact: Adriana Barothi

E-mail:

Telefon: 0241-618475

Fax: 0241 -619454

Web site: -

Adresa: Romania, jud. Constanta, Constanta, Bdul Alexandru Lapusneanu 185A


Camera de Comert, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa are in implementare proiectul IPRforSEE (finantat de Programul de Cooperare Teritoriala Sud Estul Europei), care si-a propus sa contribuie la cresterea competitivitatii IMMurilor in zona Europei de Sud Est prin imbunatatirea activitatilor de constientizare si prin dezvoltarea de instrumente in domeniul protectiei proprietatii intelectuale.
Proiectul este coordonat de Camera de Comert din Venetia (Italia) si este implementat de un total de 10 parteneri, din 6 tari (Italia, Austria, Ungaria, Serbia, Romania si Grecia). Activitatile au inceput in anul 2009 cu o analiza a serviciilor disponibile si a nevoilor IMM-urilor pentru a identifica 6 servicii inovative. Acestea au fost dezvoltate si s-a creat cate un set de instrumente care vor fi utilizate de organizatiile pentru sprijinirea afacerilor, instruite prin module moderne e-learning. Aceste servicii vor fi testate, in fiecare din cele 6 tari, pe cate un grup pilot de IMM-uri, din diferite sectoare economice, sub indrumarea organizatiilor nationale pentru protectia proprietatii intelectuale (in Romania OSIM), dupa care se vor livra in mod curent, ca urmare a unei promovari adecvate.
In acest context va invităm să participaţi la seminarul de promovare a proiectului si a actiunilor pilot:

"Rolul protectiei proprietatii intelectuale pentru firmele care participa la targuri si expozitii "

Evenimentul va avea loc in data de 10 iunie 2011, incepand cu ora 13.00, la Sala de conferinţe Hotel Perla, Mamaia..

Agenda evenimentului va include:
- Prezentarea generala a proiectului: obiective, activitati, rezultate;
- Prezentarea serviciului de informare si consultanta pentru firme care participa la expozitii: cum sa evite contrafacerea.
- Discutii preliminare cu firmele care participa sau sunt interesate sa participe la manifestari expozitionale

Participarea este gratuita. Va rugam sa confirmati pană in data 8.06.2011, la fax: 0241 619454, e-mail. een@ccina.ro ; drc@ccina.ro.Persoane de contact: Adriana Barothi, tel : 0241 618475, Corina Ürmösi, tel :0241 550960

Galerie foto

DSC02955.JPGDSC02973.JPGIMG_0126.jpg