InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

Responsabilitatea sociala a intreprinderii

Informatii eveniment

Categorie: Seminarii

Data: 02.08.2011

Locatie: Galati, Str. Portului nr. 23, Parcul de Soft, Galati

Organizator

Organizatie: -

Persoana de contact: -

E-mail: -

Telefon: -

Fax: -

Web site: -

Adresa: jud. ,

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi, organizaţie parteneră a Enterprise Europe Network, oferă servicii de consultanţă pentru afaceri şi inovare in sprijinul IMM-urilor şi altor categorii, cum ar fi start-up-uri şi ONG-uri. Principalele categorii de servicii sunt: furnizarea de informaţii de ultimă oră in ceea ce priveşte regulamente, programe şi politici europene precum şi surse de finaţare; cooperarea in afaceri, transferul de tehnologie pentru creşterea capacităţii de inovare şi incurajarea participării in programele de cercetare ale Uniunii Europene.
In acest context, Centrul Enterprise Europe al C.C.I.A. Galaţi, vă invită să participaţi la seria de seminarii in cadrul cărora se vor furniza informaţii de specialitate, in ceea ce priveşte responsabilitatea socială şi dreptul de proprietate intelectuală:
"Responsabilitatea socială a intreprinderii", (2 august a.c.);
- informaţii de bază
- dezvoltare durabilă
- achiziţii verzi
- standarde
- raportare şi comunicare
"Dreptul de proprietate intelectuală (DPI) in afaceri", (4 august a.c.);
"Inteligenţa competitivă- utilizand informaţia DPI". (8 august a.c.).
Evenimentele reprezintă o reală oportunitate atat pentru toate firmele indiferent de profil cat şi pentru tinerii viitori antreprenori. Locul desfăşurării este Sala Multimedia a Parcului pentru Tehnologia Informaţiei din Str. Portului nr. 23 A, Galaţi incepand cu ora 09,30. Participarea este gratuită, in limita locurilor disponibile.
In speranţa că tematicile propuse sunt de interes pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne confirmaţi participărea la aceste evenimente. Pentru informaţii suplimentare: telefon nr. 0236460312, fax: 0236460650 sau prin e-mail: een@cciagl.ro. Persoane de contact: Elena Cardaş şi Aura Munteanu.

Fisiere atasate

MS Word
confirmare participare_V.doc
confirmare participare_V.doc
202,00 KBytes
28.07.2011 14:06