InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

PARTENERIAT DE AFACERI - Targului international pentru agricultura DOBRICH ,Bulgaria

Informatii eveniment

Categorie: Parteneriat de afaceri B2B

Data: 4 august 2015

Locatie: Dobrich Bulgaria

Organizator

Organizatie: CCINA Constanta

Persoana de contact: Diana Belteu-Cojocaru

E-mail:

Telefon: 0241 550960

Fax: 0241 619454

Web site: -

Adresa: Romania, jud. Constanta, Constanta, Bdul Al.Lapusneanu 185A

 

                 Centrul Enterprise Europe Network Constanta din cadrul CCINA Constanta va invita sa participati la PARTENERIATUL DE AFACERI organizat in cadrul  Targului international  "The Agriculture and Everything for it"   la DOBRICH,  Bulgaria,  in  data de

4 august 2015.

 

In acest an, targul se desfasoara in perioada 4-8 august 2015, la Complexul sportiv Prostor.

 

Tematica targului este urmatoarea :

 

- masini agricole de dimensiuni mari si mici; masini si echipamente pentru  fermele de crestere a  animalelor; masini si utilaje pentru industria alimentara;masini si utilaje pentru productia de furaje ; echipamente pentru irigatii; echipamente agricole; tehnologii pentru sortarea si  procesarea finala   a semintelor ; tehnologii  si echipamente de ambalare; instalatii de uscare; produse veterinare; ingrasaminte; fertilizatori substante pentru protectia plantelor; cresterea animalelor; cultivarea plantelor; anvelope; combustibili; uleiuri si lubrifianti ; echipamente  frigorifice de  ventilatie, aer conditionat si de incalzire; seminte si rasaduri; floricultura; aparate  si echipamente pentru laboratoare; literatura de specialitate.

 

Parteneriatul de afaceri- B2B romano-bulgar din data de 4 august 2015, reprezinta o buna oportunitate pentru identificarea de noi parteneri de afaceri, demararea cooperarii in afaceri in domeniul agriculturii, cresterii animalelor si activitatilor conexe.

 

Evenimentul este organizat de Centrele Enterprise Europe Network din Constanta si  Dobrich - Bulgaria

 

Participarea este in limita numarului de locuri, prin completarea si transmiterea chestionarului anexat pana in data de 29 iulie 2015 la fax: 0241 619454 e-mail: cia@ccina.ro.

 

Vizitarea targului, participarea, asistenta si servicii de traducere la parteneriatul de afaceri sunt gratuite.

 

Pentru transport Constanta-Dobrich-Constanta se va achita suma de 50 lei la casieria CCINA Constanta, B-dul Alexandru Lapusneanu 185A sau in contul RO59BRDE140SV05935041400 deschis la BRD Sucursala Sat Vacanta-Constanta, cu mentiunea " participare parteneriat de afaceri Dobrich". Cod fiscal RO2756842.

 

 

Relatii suplimentare la Centrul Enterprise Europe Network Constanta tel : 0241 550960,                                    0734 885011, e-mail : cia@ccina.ro, persoana de contact Corina Ürmösi.