InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

Managementul mentenantei

Informatii eveniment

Categorie: Seminarii

Data: 23.11.2010

Locatie: Iasi, Tehnopolis

Organizator

Organizatie: -

Persoana de contact: -

E-mail: -

Telefon: -

Fax: -

Web site: -

Adresa: jud. ,

Parcul Stiintific si Tehnologic TEHNOPOLIS IASI, in colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi şi cu sprijinul Inspectoratului Teritorial de Muncă Iasi organizează in data de 23.11.2010, ora 10:00, un seminar cu tema "Securitatea lucrărilor de mentenanţă".
Evenimentul va avea loc in Sala de conferinţe a Tehnopolis Iasi, B-dul Poitiers nr.10 (capat CUG, dupa turnul de la Fortus) şi face parte din campania europeană "Locuri de muncă sigure şi sănătoase. Bine pentru tine. Bine pentru afacere.", care urmăreste să promoveze locuri de muncă sigure si sănătoase prin incurajarea unei abordări integrate si structurate referitoare la activitătile de mentenantă.
Seminarul va cuprinde două teme principale: managementul mentenanţei şi standarde utilizate in procesul mentenanţei, precum şi Noile Norme de Protectia Muncii - conform HG 955 din 8 septembrie 2010 şi se adreseaza tuturor organizaţiilor interesate.
In speranţa că tematica propusă este de interes pentru dumneavoastră, aşteptăm cu deosebit interes confirmarea participării la telefon nr. 0236460302 sau prin e-mail: een@cciagl.ro. Persoane de contact: Aura Munteanu şi Elena Cardaş. Participarea este gratuită, in limita locurilor disponibile.