InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

Marcaj CE

Informatii eveniment

Categorie: Business

Data: 23.06.2009

Locatie: Galati, Parcul pentru tehnologia informatiei, str. Portului 23

Organizator

Organizatie: -

Persoana de contact: -

E-mail: -

Telefon: -

Fax: -

Web site: -

Adresa: jud. ,

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi, organizaţie parteneră in cadrul ENTERPRISE EUROPE NETWORK organizeaza un seminar interactiv cu tema: "Certificarea conformităţii produselor - marcajul CE".

            Scopul acestui eveniment, ca parte integrantă a activităţilor şi serviciilor in sprijinul IMM-urilor, este acela de a furniza informaţii de specialitate in ceea ce priveşte principiile şi obligativitatea marcajului CE, conţinutul procedurilor de evaluare a conformităţii produselor. Produsele care corespund tuturor prevederilor directivelor aplicabile referitoare la marcajul CE, trebuie să poarte acest marcaj. Astfel marcajul CE este in mod special, un indiciu că produsele corespund cerinţelor esenţiale ale directivelor aplicabile şi că produsele au fost supuse unei proceduri de evaluare a conformităţii prevăzută in directive. In cazul in care produsele intră sub incidenţa unei anumite directive, agenţii economici trebuie să aleagă dacă utilizează standardele armonizate sau altă soluţie tehnică. De aceea, utilizatorii standardelor armonizate trebuie să cunoască detalii referitoare la acestea.

            Seminarul se adresează atat IMM-urilor din regiune cat şi autorităţilor publice locale şi instituţiilor din administraţie şi va aborda sectoarele electrice şi neelectrice: eletronică şi electrotehnică, telecomunicaţii, compatibilitate electromagnetica, construcţii, echipamente sub presiune, echipamente individuale de protecţie, instrumente medicale, instrumente de măsurat, etc.

            Evenimentul va avea loc in data de 23 iunie, incepand cu orele 09.00, la Parcul pentru Tehnologia Informaţiei - Sala de Conferinţe, din Galaţi, Strada Portului nr. 23 şi va fi susţinut cu sprijinul experţilor in standardizare, reprezentanţi al Asociaţiei pentru Standardizare din Romania.