InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

Eveniment lansare proiect RO-SMEP

Informatii eveniment

Categorie: Seminarii

Data: 2 iunie 2010

Locatie: Sediul CCINA - Sala de Conferinte

Organizator

Organizatie: CCINA Constanta

Persoana de contact: Irina Gaitanaru

E-mail:

Telefon: 0241 550960

Fax: 0241 619454

Web site: www.ccina.ro

Adresa: Romania, jud. Constanta, Constanta, bdul Alexandru Lapusneanu 185 A

Incepand din luna martie a.c., Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, prin Centrul Enterprise Europe, este partener intr-un nou proiect finantat direct de Comisia Europeana.

Intitulat "RO-SMEP/Panels - a two way communication RO-EU", proiectul are acoperire nationala, fiind implementat de un consortiu de noua parteneri (camere de comert, agentii de dezvoltare, universitati, centre de transfer tehnologic), membri ai Enterprise Europe Network.

Obiectivul proiectului il constituie consultarea oamenilor de afaceri in diferite subiecte lansate de Comisia Europeana pentru a elabora politicile si legislatia europeana ce vizeaza mediul de afaceri.

Pe parcursul a doi ani (martie 2010 - martie 2012) Comisia Europeana va organiza consultari pe diverse domenii, iar partenerii proiectului vor sprijini intreprinderile mici si mijlocii sa cunoasca schimbarile legislative propuse inainte de a fi adoptate si sa se exprime asupra impactului pe care acestea il vor avea asupra afacerilor lor.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate:
- obiectivele proiectului
- activitatile
- modul in care se vor derula consultarile organizate in cadrul proiectului

De asemenea va fi prezentata prima consultare, deja lansat de Comisie, si panelul care va fi organizat in cursul lunii iunie.

Participarea este gratuita si deschisa tuturor firmelor interesate sa se implice in elaborarea politicilor si legislatiei europeane ce vizeaza mediul de afaceri.