InfoWatch

InfoWatch

Abonare la serviciul InfoWatch: 
Enterprise Europe Network
username

creati un cont nou creati un cont

Evenimentederulate de partenerii EEN si alte organizatii

 

Evenimentul de brokeraj b2fair Matchmaking Event Shanghai -China

Informatii eveniment

Categorie: Targuri

Data: 7-8 oct 2010

Locatie: Shanghai China

Organizator

Organizatie: CCINA Constanta

Persoana de contact: Corina Urmosi

E-mail:

Telefon: 0241 550960

Fax: 0241 619454

Web site: -

Adresa: Romania, jud. Constanta, Constanta, Bdul Alexandru Lapusneanu 185A

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, prin Centrul Enterprise Europe, si IPA SA, Galati in parteneriat cu Camera de Comert din Luxemburg va invita la evenimentul de brokeraj " b2fair Matchmaking Event Shanghai".
Parteneriatul organizat sub egida Enterprise Europe Network va avea loc in zilele de 7-8 octombrie 2010, cu ocazia World Expo Shanghai.
Evenimentul este un bun prilej pentru internationalizarea afacerii dumneavoastra prin intalniri si contacte cu firme prezente la expozitia mondiala atat din China cat si din alte tari.

Domeniile de interes sunt:

-Industria aeronautica
-Industria auto
-Biotehnologie,medicina
-Industria chimica
-Sectorul constructiilor: constructii, arhitectura si decoratiuni interioare, sisteme de incalzire, instalatii sanitare, aer conditionat, panouri solare si fotovoltaice, tehnologii pentru tratrea apelor reziduale
-Energie, Mediu & Eco-tehnologii : servicii si tehnologii de mediu, energie şi dezvoltare durabilă, energie regenerabila, energie eoliana
-Tehnologia informatiilor si comunicatii, computerere, servere, tehnologii pentru telecomunicatii si retele,aplicatii web, multimedia, sisteme de securitate IT
-Industria produselor alimentare si bauturulor
-Servicii financiare si de asigurari
-Industria mobilei
-Industria constructoare de masini si metalurgie
-Inginierie mecanica
-Industria transporturilor (maritim,rutier,pe cale ferata,aerian si subteran) sisteme de management si control
-Turism
-Comert si activitati conexe.

In situatia actualei crize economice, in incercarea de a gasi noi piete de desfacere si de a stabili noi contacte de afaceri in primul rand cu companii din China, tara care este una din cele mai mari puteri economice , dar si cu companii din Europa si alte tari ale lumii , participarea la un astfel de eveniment poate fi o solutie de succes.

Conditiile de participare sunt urmatoarele:

-Inregistrarea participarii prin completarea unui formular de inscriere cuprinzand profilul companiei dumneavoastra si plata sumei de 175 euro (fara tva ) reprezentand contravaloarea publicarii in catalogul on-line al manifestarii si activitatea de stabilire a intalnirilor bilaterale.

-Suma se va achita direct catre organizatori de catre participant  prin card bancar. A doua persoana participanta,de la aceeasi firma, achita doar 50 euro.
Informatii complete despre eveniment gasiti la adresa : http://www.b2fair.com/shanghai2010/

Cheltuielile de transport si cazare vor fi suportate de firma. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, gasiti anexat si o varianta de transport si cazare la Shanghai.

Pentru detalii suplimentare,formulare si inscrieri ne puteti contacta la Centrul Enterprise Europe Constanta, tel:0241 550960,e-mail:cia@@ccina.ro, persoana de contact : Corina Ürmösi sau IPA SA Sucursala Galati, tel: 0236 433467.e-mail:bazilapostol@ipa.ro,persoana de contact: Bazil Apostol

Galerie foto

Banner_shanghai.jpg

Fisiere atasate

MS Word
varianta_transport_cazare.doc
varianta_transport_cazare.doc
25,50 KBytes
03.08.2010 16:25
MS Word
formular inregistrare_china.doc
formular inregistrare_china.doc
349,50 KBytes
03.08.2010 16:23